Katy Perry: ”TM är det bästa jag någonsin gjort för att bli lugnare och samtidigt mer kreativ och energisk”

Katy Perry om “Botemedel för stress” (EN) from Transcendental Meditation SV on Vimeo.

Katy PerryKaty Perry är sångerskan som blev den första att slå Michael Jacksons rekord med fem första placeringar från samma album. Förra året på sin födelsedag så skickade hon ett Tweet till mer än 25 miljoner av sina fans och bad om stöd för David Lynch Foundation. Katy har utövat TM i två år och hon säger att det är det bästa hon någonsin gjort. ”När jag känner mig trött, spänd, orolig eller nedstämd mediterar jag och jag känner mig mer avslappnad och gladare. Dessa erfarenheter har jag delat med mig till mina vänner och jag rekommenderar det till alla.”

”Jag stöder David Lynch Foundation (DLF) eftersom Transcendental Meditation har uppmärksammats av miljontals människor över hela världen. Krigsveteraner som lider av posttraumatisk stress, barn från fattiga stadsdelar i storstäderna, kvinnor som utsatts för våld – så många har fått hjälp.”

På sin födelsedag twittrade hon således: ”Snälla hjälp mig fira min födelsedag genom att göra en donation till DLF. Din donation är inte bara speciell för mig, för alla de människor vars liv du kommer att bidra till genom en livslång gåva av meditation ”- Se mer på:http://www.tm.org/blog/people/happy-birthday-ms-katy-perry/?leadsource=CRM1254